Koordinaattorit kesään
löytyvät Anttolan Poijusta!

Livemusaa, grilli-iltoja, juhannus, illallinen Anttolan taivaan alla, Venetsialaiset… Kurkkaa alta tarkemmin ja merkkaa tapahtumat jo kalenteriisi! Ota seurantaan myös somekanavamme, jotta pysyt ajan tasalla.

23.6.

Poiju goes LIVE: Jari Valjakka

Mikkeliläinen trubaduuri Jari Valjakka avaa Poijun juhannuksen juhannusaattona! Showtime tarkentuu vielä, mutta luvassa covereita laidasta laitaan rouhealla otteella.

30.6.

Poiju goes LIVE: Simeoni Julkunen

The Voice of Finlandista tuttu Simeoni Julkunen on kuopiolainen, nykyään Mikkelissä opiskeleva laulaja/lauluntekijä. Tämä Kuopion Ed Sheeraniksikin tituleerattu taitava musisoija viihdyttää Poijun terassilla kitaran ja Loopstationin kanssa, soittaen niin omaa..

7.7.

Poiju goes LIVE: Veksi Väisänen

Veksi Väisänen, mikkeliläinen ammattimuusikko soittaa kevyttä, viihdyttävää ja tanssittavaa musiikkia popin ja rockin tahtiin.

14.7.

Poiju goes LIVE: Kapa Montonen

Pieni orkesteri, joka kuulostaa isolta taidokkaan kitaroinnin ja laulun myötä! Mikkeliläisen kitaristi ja lauluntekijä Kapa Montosen yhden miehen bändi soittaa parhaimpia blues ja rock klassikoita sekä kitarainstrumentaalien helmiä.

20.7.

Poiju goes LIVE: PURE

Joensuulainen vuoden 2016 freestyle rapin Suomen mestari PURE – stand up:ia riiemeillä! Heitä mikä tahansa aihe ja PURE kääntää sen räpiksi! Freestylen lisäksi ohjelmassa artistin omia, energisiä kappaleita tarttuvine biitteineen.

29.7.

Poiju goes LIVE: Eeva Äärelä

Poijun live-illat jatkuvat naisenergialla! Eeva Äärelä on nouseva tulokas kotimaisella blues-taivaalla. Poijuun hän saapuu duonsa kanssa ja he esittävät kitaristi-laulaja Äärelän tekemiä omia suomen- ja englanninkielisiä bluesbiisejä, rock ja kantri..

5.8.

Illallinen Anttolan taivaan alla

26.8.

Venetsialaiset