Tapahtumaspesialisti Restafiesta Oy

Restafiesta Oy on erikoistunut tapahtumajärjestelyihin, niiden yhteistyökumppani sopimuksiin ja managerointiin. Yritys on ollut ja on kumppanina usean konsertti- ja festivaalitapahtuman, kuten Jurassic Rock ja Mikkelin Musiikkijuhlat, yhteistyökumppanisopimusten neuvottelijana. Nykyisellään Restafiesta Oy vastaa Etelä-Savon Liikunta/ESLin hallinnoiman Saimaan Sport Pro Teamin yhteistyösopimusneuvotteluista.

30 vuoden kokemuksella

Yrityksen omistaja Jarmo Vuorinen on toiminut jo 90-luvulla mm. Pori Jazz -festivaalin, FC Jazzin, FC HJK sekä 2000 -luvulla Mikkelin Palloilijat ry:n hallituksen jäsenenä ja vastannut yhteistyösopimuksista. Restafiesta Oy:llä on myös kesäravintola toimintaa. Se omistaa Anttolan satamassa Terassiravintola Poijun. Lisäksi yritys harjoittaa pop up –ravintolatoimintaa lähinnä erilaisten tapahtumien yhteydessä sekä vuokraa tähän toimintaa liittyvää kalustoa.

Jarmo Vuorinen on toiminut yli 30 vuoden ajan liikkeen- ja seurajohdon eri tehtävissä, erityisosaaminen painottuu myyntiin ja markkinointiin. Hänellä on MBA –tutkinto Jyväskylän yliopistosta sekä Keskuskauppakamarin HHJ ja HHJ-puheenjohtaja tutkinnot.