Anttolan Poiju –
Ankkurisi Saimaalla

Kahvila-ravintolamme kylpee auringon valossa koko päivän aina iltaan saakka. Pistäydy veneellä, kahdella- tai nelipyöräisellä, kävellen tai vaikkapa kanootilla, Anttolan Poiju tarjoaa loistavan hengähdyshetken juuri Sinulle. Upea, osin veden päällä oleva terassi, kutsuu nautiskelemaan kesäisestä tunnelmasta ja rakkaudella tehdyistä mauista sekä raikkaista juomista. Tsekkaa tapahtumasivulta myös liveiltamme! Veneilijöille satamasta löytyy mahdollisuus polttoaineen tankkaukseen sekä septitankin tyhjennykseen.

HupiSki goes Poiju!

Poijussa puhaltaa uusi ja raikas suvituuli! Tuuli, joka puhaltaa Tornimäeltä päin, kun sitä pyörittävä HupiSki Oy osti satamaravintolan liiketoiminnan kiinteistöineen alkuvuonna 2023. Hyvästä asiakaspalvelusta ja vieraanvaraisuudesta tunnettu laskettelukeskus siirtyy kesäksi henkilökuntineen sympaattiseen Anttolan satamaan. Kiinteistöön on tehty kevään -23 aikana facelift ja toiminta käynnistyy uuden ilmeen ja brändin myötä touko-kesäkuun vaihteessa.

Heidi – Lady of the house

HupiSki Oy aloitti Tornimäen hiihtokeskuksen hissikapulan varressa syksyllä 2020. Perheyrityksen kipparina häärii Heidi Kelho. Valtakunnallisestikin hiihtokeskusalalla pitkään vaikuttanut alan konkari, joka menetti sydämensä ja sittemmin koko elämänsä laskettelulle jo neljävuotiaana.

”Rakkaus lajiin on edelleen vahva ja se on vain vahvistunut oman hiihtokeskuksen myötä. Pieni, suuri keskuksemme, vain 7 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta on näiden kolmen kautemme aikana noussut lähikeskusten aateliin, jossa rinteiden kunto ja muut palvelut halutaan pitää huippukunnossa. Samalla ajatuksella jatkamme myös Poijussa, jossa hyvä, maukas ruoka, hymy huulilla tarjoiltuna on sydämen asiamme.”

Upea miljöö, vilkas satama ja jo valmis asiakaskunta luovat hyvän pohjan Poijun tarinan jatkamiselle. Anttolan sijainti Saimaalla on täydellinen. Vilkkaan mökkialueen lisäksi satamasta aukeaa yksi Saimaan upeimmista vesistä, puhdasvetinen Luonteri. Veneellä satamaan pääsee joko Pistohiekalta päin tai Louhiveden suunnasta. Anttola sijaitsee myös suositun Mikkelistä Puumalaan vievän kantatie 62:n varrella.

”Innolla jatkan satamaravintolan tarinaa. Tornimäellä meillä on ihana tunnelmallinen kahvila-ravintola, jonka toimintaa olemme kehittäneet määrätietoisesti upean henkilökuntamme kanssa. Siksikin oli luontevaa laajentaa kesäsesongin puolelle, kun tällainen upea mahdollisuus tarjoutui.”

Nähdään Poijussa,
Heidi