Palveluita Anttolassa

Anttolan Kone ja Urheilu
Anttolan Kone ja Urheilu on palvellut Anttolan satamassa jo vuodesta 1991. Anttolan Kone ja Urheilu on monen palvelun keskus: sieltä saat veneilyyn kaiken tarvittavan, ja lisäksi huollot ja asennukset sekä koneet ja laitteet.
www.anttolankone.fi

Anttolanhovi
Anttolanhovi on kansainvälinen matkailuyritys Saimaan rannalla Mikkelissä.
Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat tilat lomailla, kokoustaa, virkistyä, herkutella ja kuntoutua. Anttolanhovissa on kaksi ravintolaa, 19 Art&Design huvilaa, 54 hotellihuonetta ja 7 rivitalohuoneistoa. Sauna- ja allasosasto, Day Spa, iso liikuntasali, kuntosali, valaistut ulkoilureitit, frisbeegolfrata ja monipuoliset harrastevälineet ovat käytettävissä aktiiviseen oleskeluun. 14 kokoushuonetta nykyaikaisin varustein takaavat onnistuneet puitteet kokouksille ja työhyvinvointipäiville.
www.anttolanhovi.fi

Opas Tiina
Opas-Tiina tarjoaa luontoliikuntaa luonnon rytmissä, hoivaa mielelle ja keholle. Tiinan luontokuntouksen polut ohjaavat sinua turvallisesti luontoliikkumisen perustaitoihin ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarjoan sekä yksilöille että yhteisöille valmiita luontoliikuntapaketteja ja räätälöityjä kokonaisuuksia. Suunnitellaan yhdessä sinulle ja ryhmällesi sopiva vaihtoehto.
Toimin pääosin Saimaan upeissa luontokohdeissa kuten Neitvuorella, Anttolassa, Puumalan Hurissalossa, kulttuuriperinnön maisemissa.
www.guidetiina.fi

Saimaan saaristo- ja veneilypalvelut | SSV Oy
Saimaan Saaristo- ja Veneilypalvelut Oy on vuonna 2011 perustettu osakeyhtiö, joka järjestää vesistömatkailu-, elämys- sekä koulutuspalveluita Mikkelin lähiympäristössä.Matkakohteina esimerkiksi Astuvansalmi, Luonteri, Neitvuori tai vaikkapa Puumalan Niinisaari.
www.ssvoy.fi

Anttolan sataman palvelut
Polttoainejakelu – korttiautomaatti käytössä ympäri vuorokauden - Vesipiste - Venelijöiden jätepiste, jossa sekajäte, akut, pilssivesi, paperi ja jäteöljy, pienmetalli, lasi, paperi, pahvi ja sekajäte.

Anttolan Kone
Jäähileen myynti

Sataman läheisyydessä
Apteekki - Ruokakaupat - Matkahuolto - Posti - Alko